Seuran jäseneksi voi liittyä täyttämällä oheisen liittymislomakkeen ja ottamalla yhteyttä jäsensihteeriin. Lomakkeen voi tulostaa alta tai niitä löytyy kotitallimme ilmoitustaululta. Jäsensihteeri käsittelee hakemuksesi ja hallitus hyväksyy sen, minkä jälkeen jäsenyys voidaaan vahvistaa.

Seuraan voi liittyä koska vaan, mutta paras ajankohta on hakea jäsenyyttä on lokakuu, jolloin jäsenyys alkaa seuraavan vuoden alusta.

Seuran jäsenhinnasto 2018:

SRL juniori 50 €

SRL seniori 57 €

SRL perhejäsen, seniori 31 €

SRL perhejäsen, juniori 27,50 €

Kannattajajäsen 20 €

Uusilta jäseniltä kannetaan lisäksi kertaluontoinen liittymismaksu 10 €.

Jäsenedut löytyvät SRL:n sivuilta: http://www.ratsastus.fi/j%C3%A4senedut

Seuran talkoopassi:

Seuran jäsenille on tarjolla talkoopassi johon saa kerättyä leimoja osallistumalla seuran tapahtumien järjestelyihin talkoolaisena ja osallistumalla seuran muuhun talkootoimintaan.

Talkoopassin leimoilla saa alennusta seuran tapahtumista, lähtömaksuista jne.

Hallitus määrittelee missä tapahtumissa leimoja voi käyttää ja mistä tapahtumista/tehtävistä leimoja saa kerättyä, tieto tästä tulee aina tapahtuman yhteyteen seuran tiedotuksessa.

Talkoopassiin saa kerätä leimoja myös seuran ulkopuoliset mutta passin leimojen käyttäjän tulee olla seuran jäsen, kummit, kaimat, äidit ja isät voivat siis kerätä leimoja myös seuran jäsenen puolesta. Passi leimataan seuran jäsenen nimelle jolle leimat on kerätty ja leimoja saa myös lahjoittaa toiselle jäsenelle halutessaan.

Leimat kerätään paperiseen passiin, passeja voi yhdistää mutta kadonnutta passia ei seura korvaa joten pidäthän huolen talkoopassistasi!

-Team Pähkinä-